nedjelja, 1. prosinca 2013.

Fine tortilje koje se tope u ustima

Sastojci

  • 16 jed tortilja
  • 15 dag sira
  • 250 ml vrhnja za kuhanje
  • 5 snicli
  • 5 snita prsuta
  • vegeta
  • malo sosa od paradajza

Koraci pripreme

  • 1 Snicle narezite na kockice,zacinite vegetom i stavite na malo ulja da se popece.Zaljevajte vodom,poklopite poklopcem i pustite da se na laganoj vatri dinsta.Kada je meso omeksalo,dodati malo vrhnja za kuhanje i paradajz sosa i mjesati dok se ne zgusne,meso bi trebalo biti u umaku,mekano i socno.Kada je meso gotovo,po sredini tortilje rasporediti meso,posipati malo sira i od snite prsuta malo otrgnuti i staviti po sredini.Tortilju zarolati kao palacinku i kraj pricvrstiti cackalicom.Stavljati u nauljen pleh.Kada smo zavrsili sa tortiljama,po njima zalijemo ostatak vrhnja za kuhanje,posipamo ostali sir,malo vegete i stavimo u pecnicu da se zapece,15-20 min na 190 stupnjeva.

0 komentari:

Objavi komentar