nedjelja, 1. prosinca 2013.

cokoladni-vulkan
  • TIJESTO
  • 100 g margarina
  • 170 g šećera
  • 2 jaja
  • 100 g brašna
  • 3 žlice kakaa
  • 1 vanilin šećer
  • UKRAŠAVANJE
  • šećer u prahu
  • tučeno vrhnje

Način pripreme

  • U posudi istopiti margarin.
  • Dodati šećer i jaja pa izmiješati električnim mikserom.
  • U posudu sa jajima postupno dodavati brašno, kakao i vanilin šećer.
  • Smjesu dobro izmiješati.
  • Lim za pečenje obložite pek papirom (ili namastite i pospite brašnom) i u njega izlijte smjesu za čokoladni vulkan.
  • Pećnicu zagrijati na 175 ° C i peći dobivenu smjesu oko 20 minuta.
  • Posuti šećerom u prahu i poslužiti uz tučeno vrhnje.

0 komentari:

Objavi komentar