nedjelja, 1. prosinca 2013.

jang kocke

Recept – Jang kocke

Biskvit za jang kocke

  • Električnim mikserom izmutite jaja sa šećerom pa dodajte margarin sobne temperature.
  • Prašak za pecivo pomiješajte sa brašnom i dodajte smjesi sa jajima.
  • U smjesu za biskvit dodajte kakao i mlijeko pa sve dobro izmiješajte.
  • Od smjese razvaljajte 4 tanke kore i pecite na obrnutom limu oko 6  minuta na 180 °C.

Krema za jang kocke

  • Puding pripravite prema uputstvu s vrećice.
  • U ohlađeni puding dodajte izrađeni maslac i aromu po želji.

Slaganje jang kocki

  • Prvu koru premažite kremom i poslažite petit keks prethodno umočen u malo mlijeka.
  • Preko petit keksa ponovno premažite kremu pa pokrijte drugom korom.
  • Tim redoslijedom slažite dok ne potrošite kremu i biskvit.
  • Za premaz zadnje kore u kremu možete dodati kockicu izrendane bijele čokolade.
  • Ostaviti da se ohladi i stisne.
Napomena: Da biste kore razvaljali što lakše i bez pucanja možete koristiti prozirnu foliju!

0 komentari:

Objavi komentar