petak, 24. siječnja 2014.

Sastojci:

  • 400 g napolitanki,
  •  1 l mlijeka,
  •  2 kesice pudinga od vanilije,
  •  6 kašika šećera,
  • 3 šlag kreme od čokolade,
  •  125 g margarina,
  • 600 g plazma keksa,
  •  3 kesice šlaga od vanilije,
  •  2 kesice bijelog šlaga,
  •  100 g čokolade za kuhanje.

Priprema:

  • Dvije kesice pudinga od vanilije skuhajte u zaslađenom mlijeku i ostavite da se ohladi. 
  • Izdrobite napolitanke i dodajte ih ohlađenom pudingu.
  • Istopite margarin i dodajte umućenoj smjesi. Stavite u kalup da se masa stisne. 
  • Plazmu umačite u mlijeko i redajte na stegnutu podlogu. Zatim umutite šlag kremu od čokolade i nanesite ga na poredani keks.
  • Poredajte preostali dio plazmom i premažite ga filom koji ste napravili od šlaga od vanilije u koji ste dodali rendanu čokoladu.
  • Tortu premazati sa svih strana bijelim šlagom. Odozgo je ukrasite sa malo rendane čokolade.

0 komentari:

Objavi komentar