subota, 1. ožujka 2014.

 

Sastojci:

Fil l:
  • 300 g mlevenog keksa, 
  • 50 g margarina, 
  • 100 g kokosa, 
  • kesica puding od vanile, 
  • 2 kašike šećera, 
  • 500 ml mleka 

Fil ll:

  • 400 g mlevenog keksa, 
  • 50 g margarina, 
  • kesica pudinga od vanile, 
  • 2 kašike šećera, 
  • 500 ml mleka

Fil lll:


  • 300 g mlevenog keksa, 
  • 50 g margarina, 
  • kesica pudinga od čokolade, 
  • 2 kašike šećera, 
  • 500 ml mleka, 
  • 100 g čokolade, 
  • umućeni šlag, 
  • kakao ili čokolada u prahu

Priprema:

Stavite da se kuva mleko sa šećerom. Kad provri, umešajte razmućeni puding i kuvajte da dobijete ne previše gust krem. Prohlađeni krem sastavite s mlevenim keksom, margarinom i kokosom. Smesu izručite na pravougaoni kalup. Za drugi fil skuvajte puding i sastavite ga s mlevenim keksom i margarinom. Zatim ga rasporedite preko prvog fila. Za treći fil skuvajte puding od čokolade i, kad se prohladi, dodajte mleveni keks, margarin i rastopljenu čokoladu. Fil rasporedite preko drugog fila i na kraju ukrasite umućenim šlagom i pospite kakaom.

Izvor: (magicnirecepti.blogspot.com).

0 komentari:

Objavi komentar