subota, 30. studenoga 2013.

Rezanci na studentski način

Sastojci

Broj osoba:
4 osobe
  •  400 g širokih rezanaca
  •  120 g šunke
  •  20 g maslaca
  •  200 ml slatkog vrhnja
  •   peršin
  •   ribani parmezan
  •  1 vrećica Fant umaka od gljiva

Priprema

Vrijeme pripreme:
25 min
Težina:
Jednostavno
  1. 1
    Na zagrijanome maslacu kratko propirjajte šunku narezanu na rezance pa dodajte Fant umak od gljiva pripremljen prema uputi na ambalaži.
  2. 2
    Sve zajedno još kratko prokuhajte, a zatim umiješajte slatko vrhnje i nasjeckani peršin.

Posluživanje

Umakom prelijte kuhane i ocijeđene rezance i posipajte ih ribanim parmezanom.

Savjet

Šunku možete zamijeniti dimljenom puretinom.

0 komentari:

Objavi komentar