četvrtak, 13. veljače 2014.


Sastojci

  • 2 paketa petit keksa
  • 200 gr čokolade za kuhanje
  • 2 vanil ili čoko pudinga
  • 600 ml mlijeka
  • 150 gr maslaca
  • 4 velike žlice šećera
  • 500 ml vrhnja za šlag

Priprema i slaganje

U odabranu podlogu poslagati jedan red petit keksa namočenog u pripremljenu mješavinu mlijeka i ruma. Preko keksa preliti dio otopljene čokolade, ponovno poslagati red namočenog petit keksa. Preko pravilno rasporediti pola prethodno skuhanog pudinga (600 ml mlijeka i 4 žlice šećera zagrijati te u vruće dodati sjedinjen puding u malo mlijeka, u hladno umutiti 150 gr maslaca). Na puding složiti red petit keksa, zatim preostalu otopljenu čokoladu, ponovno red petiti keksa, preostali puding te ukrasiti izrađenim vrhnjem za šlag. Rashladiti i poslužiti hladno.
 
Izvor: (www.cafe.hr).

0 komentari:

Objavi komentar