ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Sastojci: 

  • 1 omot oblatni
  • 1 kutija petit beurre keksa
  • 0,5 dim ma
  • 2-3 dl erne kuhane kave

Krema: 

  • 4 jaja
  • 3 rebra čokolade
  • 15 dag šećera
  • 35 dag margarina

Priprema: 

Secer i jaja pjenasto umutiti i gusto tuci na pari. Dodati cokoladu i jos malo kuhati. Mlakoj kremi dodati margarin i sve dobro izraditi mikserom.

Postupak: 

Oblatnu premazati s malo kreme, na kremu sloziti kekse namocene u mjesavini ruma i erne kave, premazati kremom, poklopiti oblatnom i slagati redom dok se ne potrosi sva krema. Paziti da se zavrsi s oblatnom, i to tako da glatka strana bude okrenuta gore. Kolac po zelji preliti cokoladnom glazurom.

Izvor: (dobar-recept.blogspot.com).

0 komentari:

Objavi komentar