srijeda, 15. siječnja 2014.

Zagreb, 14.12.2013 - U City Centru One East odrzavaju se radionice najboljih chefova

Sastojci

  • 210 g glatko brašno
  • 4 jaja
  • 150 g maslaca opuštenog na sobnoj temperaturi
  • 30 g vanilinog šećera
  • 40 g kakao praha
  • 210 ml mlijeka

Koraci pripreme

  • 1 Sve izmiksati do tekuće smjese bez grudica, staviti u sifon sa tri bombice te između svakog punjenja dobro protresti.
  • 2Papirnatu čašu izbušiti sa 4 ili 5 rupa i napuniti ju 30 do 40% volumena te posuti ribanom čokolodom ili dodacima po želji.
  • 3Ubaciti u mikrovalnu na najjaču snagu 30 – 45 sekundi (najbolje 45 ako niste 100% sigurni).
  • 4Prilikom vađenja okrenuti ih naopako te ostaviti tako par minuta, a zatim izvaditi iz čaše.
  • Izvor: (dobrahrana.jutarnji.hr)

0 komentari:

Objavi komentar