petak, 3. siječnja 2014.

http://cdn.coolinarika.net/image/8a04e655edf100be30ff6fec92d8a23b_header.jpg?v=1

Sastojci:

  1.  2 vrećice Pudinga
  2.  2 žlice Pšeničnog oštrog brašna
  3.  2 žlice Gussnela Dolcela
  4.  100 g šećera
  5.  1 l mlijeka
  6.  250 g maslaca
  7.  200 g Čokolino namaza
  8.  5 krem bananica
  9.  100 g čokolade
  10.  700 g keksa Petit Beurre
  11.   sok od 2 naranče
  12.  2 vrećice Šlag pjene Dolcela
  13.  250 ml mlijeka

Priprema:

  1. Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
  2. Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
  3. U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
  4. U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
  5. Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
  6. Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.
  7. Šlag premažite preko kolača i dobro rashladite. (coolinarika.com)

0 komentari:

Objavi komentar