ponedjeljak, 23. prosinca 2013.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBju0-O3_MBrBl16dskrfVsNTsR_OBQUWWfZaReMaXPqRjLiMJzs_QBFiqr_btciWFh6wYcaF5PtsZK2HmRluJN3ifPte0lLr0HrsRKkZhzH0myeQfeJk9dr2BDp147SLSRdrBWsgFEiIW/s320/Bozicna-torta-recepti-za-kolace.jpg

Sastojci:


Biskvit: 10 žumanaca + 10 bjelanaca, 16 dag brašna, 16 dag šećera, 15 dag oraha, 10 dag maslaca

Krema: 40 dag kestena izrađenog sa šećerom, 30 dag oraha, 1,5 dl mlijeka, 15 dag šećera

Za marcipan masu: 40 dag očišćenih badema, 40 dag šećera

Priprema:

Posebno istucite bjelanca, a posebno žumanca sa šećerom, zatim sve to spojite i zamiješajte s ostalim sastojcima. Biskvitnu smjesu ulijte u namašćen i pobrašnjen kalup za tortu i pecite na 180 stupnjeva 55 minuta. Ispečeni biskvit razrežite na tri jednaka dijela pa ravnomjerno nanesite između biskvita. Za kremu šećer i mlijeko skuhajte, zamiješajte orahe pa ohladite i dodajte kesten. Sve dobro izmiješajte. Odjenite tortu u gotov marcipan i prigodno ukrasite božićnim motivima. (recepti-za-kolace.blogspot.com)
Sastojci:

Biskvit: 10 žumanaca + 10 bjelanaca, 16 dag brašna, 16 dag šećera, 15 dag oraha, 10 dag maslaca

Krema: 40 dag kestena izrađenog sa šećerom, 30 dag oraha, 1,5 dl mlijeka, 15 dag šećera

Za marcipan masu: 40 dag očišćenih badema, 40 dag šećera

Priprema: 

Posebno istucite bjelanca, a posebno žumanca sa šećerom, zatim sve to spojite i zamiješajte s ostalim sastojcima. Biskvitnu smjesu ulijte u namašćen i pobrašnjen kalup za tortu i pecite na 180 stupnjeva 55 minuta. Ispečeni biskvit razrežite na tri jednaka dijela pa ravnomjerno nanesite između biskvita. Za kremu šećer i mlijeko skuhajte, zamiješajte orahe pa ohladite i dodajte kesten. Sve dobro izmiješajte. Odjenite tortu u gotov marcipan i prigodno ukrasite božićnim motivima. (recepti-za-kolace.blogspot.com) - See more at: http://kolacii.blogspot.com/2013/12/bozicna-torta.html#sthash.1EB3LLy6.dpuf
Sastojci:

Biskvit: 10 žumanaca + 10 bjelanaca, 16 dag brašna, 16 dag šećera, 15 dag oraha, 10 dag maslaca

Krema: 40 dag kestena izrađenog sa šećerom, 30 dag oraha, 1,5 dl mlijeka, 15 dag šećera

Za marcipan masu: 40 dag očišćenih badema, 40 dag šećera

Priprema: 

Posebno istucite bjelanca, a posebno žumanca sa šećerom, zatim sve to spojite i zamiješajte s ostalim sastojcima. Biskvitnu smjesu ulijte u namašćen i pobrašnjen kalup za tortu i pecite na 180 stupnjeva 55 minuta. Ispečeni biskvit razrežite na tri jednaka dijela pa ravnomjerno nanesite između biskvita. Za kremu šećer i mlijeko skuhajte, zamiješajte orahe pa ohladite i dodajte kesten. Sve dobro izmiješajte. Odjenite tortu u gotov marcipan i prigodno ukrasite božićnim motivima. (recepti-za-kolace.blogspot.com) - See more at: http://kolacii.blogspot.com/2013/12/bozicna-torta.html#sthash.1EB3LLy6.dpuf
Sastojci:

Biskvit: 10 žumanaca + 10 bjelanaca, 16 dag brašna, 16 dag šećera, 15 dag oraha, 10 dag maslaca

Krema: 40 dag kestena izrađenog sa šećerom, 30 dag oraha, 1,5 dl mlijeka, 15 dag šećera

Za marcipan masu: 40 dag očišćenih badema, 40 dag šećera

Priprema: 

Posebno istucite bjelanca, a posebno žumanca sa šećerom, zatim sve to spojite i zamiješajte s ostalim sastojcima. Biskvitnu smjesu ulijte u namašćen i pobrašnjen kalup za tortu i pecite na 180 stupnjeva 55 minuta. Ispečeni biskvit razrežite na tri jednaka dijela pa ravnomjerno nanesite između biskvita. Za kremu šećer i mlijeko skuhajte, zamiješajte orahe pa ohladite i dodajte kesten. Sve dobro izmiješajte. Odjenite tortu u gotov marcipan i prigodno ukrasite božićnim motivima. (recepti-za-kolace.blogspot.com) - See more at: http://kolacii.blogspot.com/2013/12/bozicna-torta.html#sthash.1EB3LLy6.dpuf

Sastojci:

Biskvit: 10 žumanaca + 10 bjelanaca, 16 dag brašna, 16 dag šećera, 15 dag oraha, 10 dag maslaca

Krema: 40 dag kestena izrađenog sa šećerom, 30 dag oraha, 1,5 dl mlijeka, 15 dag šećera

Za marcipan masu: 40 dag očišćenih badema, 40 dag šećera

Priprema: 

Posebno istucite bjelanca, a posebno žumanca sa šećerom, zatim sve to spojite i zamiješajte s ostalim sastojcima. Biskvitnu smjesu ulijte u namašćen i pobrašnjen kalup za tortu i pecite na 180 stupnjeva 55 minuta. Ispečeni biskvit razrežite na tri jednaka dijela pa ravnomjerno nanesite između biskvita. Za kremu šećer i mlijeko skuhajte, zamiješajte orahe pa ohladite i dodajte kesten. Sve dobro izmiješajte. Odjenite tortu u gotov marcipan i prigodno ukrasite božićnim motivima. (recepti-za-kolace.blogspot.com) - See more at: http://kolacii.blogspot.com/2013/12/bozicna-torta.html#sthash.1EB3LLy6.dpuf

0 komentari:

Objavi komentar