subota, 21. prosinca 2013.

Raffaello kocke

Sastojci

  • 6 bjelanjaka
  • 150 g šećera
  • 150 g kokosovog brašna
  • 100 g brašna
  • prstohvat soli
  • 6 žumanjaka
  • 150 g šećera
  • 250 g maslaca
  • 1 vanilin šećer
  • 100 g kokosovog brašna

Koraci pripreme

  • 1Bjelanjke i prstohvat soli tucite dok se ne zapjene. Dodajte šećer i miješajte mikserom dok ne dobijete gustu čvrstu smjesu.
  • 2Lagano umiješajte kokos i brašno.
  • 3Smjesu izlijte u kalup za pečenje i stavite peći na 160 stupnjeva oko 30 minuta.
  • 4Za kremu: tucite žumanjke i šećer nad parom dok ne dobijete lijepu gustu kremu. Kremu dobro ohladite.
  • 5Maslac sobne temperature izradite dobro mikserom pa ga umiješajte u kremu od žumanjaka.
  • 6Ohlađeni biskvit premažite kremom i posipajte s preostalim kokosovim brašnom.
Preuzeo sa: dobrahrana.jutarnji.hr)

0 komentari:

Objavi komentar