Sastojci
- 6 bjelanjaka
- 150 g šećera
- 150 g kokosovog brašna
- 100 g brašna
- prstohvat soli
- 6 žumanjaka
- 150 g šećera
- 250 g maslaca
- 1 vanilin šećer
- 100 g kokosovog brašna
Koraci pripreme
- 1Bjelanjke i prstohvat soli tucite dok se ne zapjene. Dodajte šećer i miješajte mikserom dok ne dobijete gustu čvrstu smjesu.
- 2Lagano umiješajte kokos i brašno.
- 3Smjesu izlijte u kalup za pečenje i stavite peći na 160 stupnjeva oko 30 minuta.
- 4Za kremu: tucite žumanjke i šećer nad parom dok ne dobijete lijepu gustu kremu. Kremu dobro ohladite.
- 5Maslac sobne temperature izradite dobro mikserom pa ga umiješajte u kremu od žumanjaka.
- 6Ohlađeni biskvit premažite kremom i posipajte s preostalim kokosovim brašnom.
Preuzeo sa: dobrahrana.jutarnji.hr)
0 komentari:
Objavi komentar