srijeda, 4. prosinca 2013.

Koraci pripreme

  • 1 Zagrijte pećnicu na 160-180 stupnjeva, a lim za pečenje dimenzija 20x20 cm prekrijte papirom za pečenje. Rastopite tamnu čokoladu s maslacem u mikrovalnoj pećnici ili na pari.
  • 2 Dobro promiješajte zajedno brašno i prašak za pecivo, zatim dodajte šećer, kakao, rastopljenu čokoladu s maslacem i jaja. Kada ste sve to promiješali dodajte ušećereni đumbir te još jednom promiješajte.
  • 3 Ulijte smjesu u lim za pečenje i zagladite smjesu da bude ravnomjerno raspoređena. Pecite 35-40 minuta. Dopustite svojoj poslastici da se dobro ohladi prije nego ju narežete na kocke. Posipajte šećerom u prahu prije posluživanja .dobrahrana.jutarnji.hr

Sastojci

  • 150 g tamne čokolade, istrgane na prutiće
  • 250 g maslaca
  • 200 g smeđeg šećera
  • 150 g glatkog brašna
  • 1 kom praška za pecivo
  • 50 g kakaa u prahu, prosijanog
  • 3 velika jaja, izrađena
  • 125 g ušećerenog đumbira, usitnjenog
  • šećer u prahu, za dekoriranje

     Dobar tek!

0 komentari:

Objavi komentar