srijeda, 4. prosinca 2013.

  • 4 jaja
  • 12 kašika secera
  • 12 kašika brasna
  • 2dl ulja
  • 2dl mleka
  • 1 pak. praska za pecivo
  • 300g secera
  • 12 kašika vode
  • 100g cokolade
  • 250g margarina
  • 300g kokosovog brašna
Priprema
Jaja, šećer, brašno, ulje, mleko i prašak za pecivo umutiti mikserom i smesu preručiti u pleh obložen kuvarskom hartijom. Koru peći na 200 stepeni 25 minuta. Ispečenu koru izvaditi iz pleha, odstraniti hartiju i iseći koru na kockice. Pripremamo fil u koji ce mo potapati kockice. U manju šerpu na šporetu staviti 300gr šećera i vodu a kad se šećer istopi dodamo čokoladu za kuvanje i margarim. Smesu sjedinit varjačoma a zatim svaku kockicu utapati najpre u dobijeni fil a zatim uvaljati u kokosovo .http://www.hranazadusu.com
Vreme pripreme
60 minuta

0 komentari:

Objavi komentar