srijeda, 4. prosinca 2013.

Sočan saft

Koraci pripreme

  • 1 Začinite meso i ostaviti da malo odstoji. očistite luk i mrkvicu, stavit dinstati luk, kad omekani dodati mrkvicu kratko prodinstati i podlijati vodom i nastaviti dinstati dok mrkva ne omekani, nakon čega sve zajedno izmiksati štapnim mikserom.
  • 2 Meso posebno prepržiti "na naglo", te staviti u izmiksani saft da se poveže s mrkvicom i lukom. nakon što meso i saft provriju, dodati pasiranu rajčicu da se sve poveže, još malo prokuhati i poslužiti toplo uz tijesto, rižu ili krumpir. dobar tek (dobrahrana.jutarnji.hr)

Sastojci

  • 2 jed veća luka
  • 3 veće mrkvice
  • 4 veće svinjske šnicle
  • 250 ml pasirane rajčice
  • malo vegete
  • sol
  • papar

0 komentari:

Objavi komentar